FAQ

Dit is toch niet een middag gevuld met verkooppraatjes?

Zeker niet! We hebben er bewust voor gekozen inspirerende sprekers uit te nodigen die hun kennis komen delen. Hiermee willen we oprecht een kijkje in onze visie geven voor de toekomst, en voorkomen dat we alleen maar onze eigen producten aan het verkopen zijn.

Wat is het Digital Business Festival?

Het Digital Business Festival is een evenement dat gericht is op de zakelijke B2B-markt en bedrijven inspireert en informeert over digitale transformatie. Het biedt een platform waarop leiders en experts uit de industrie inzichten delen en best practices presenteren om bedrijven te helpen hun organisaties te digitaliseren.

Wanneer en waar vindt het festival plaats?

4 Juni bij de Grolsch brouwerij in Enschede

Wie zou moeten deelnemen aan het festival?

Het festival is bedoeld voor C-level executives, ondernemers, managers en professionals die betrokken zijn bij digitale strategieën en transformatieprojecten binnen hun organisaties.

Wat kan ik verwachten tijdens het Digital Business Festival?

Tijdens het festival kunt u inspirerende keynotes, workshops en netwerkmogelijkheden verwachten.

U krijgt de kans om te leren van ervaren professionals en innovatieve bedrijven die succesvolle digitale transformaties hebben doorgemaakt.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Het event is gratis te bezoeken

Wie zijn de organisatoren van het festival?

Het Digital Business Festival wordt georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep, twee toonaangevende spelers op het gebied van digitale transformatie en maatwerk oplossingen. Ze hebben hun expertise gebundeld om dit baanbrekende evenement mogelijk te maken.