Reviews

Ervaringen van aanwezigen

De digitale transformatie kent binnen elke organisatie weer andere uitdagingen. Mede om deze reden richten we ons met het Digital Business Festival dan ook op een grote verscheidenheid aan organisaties. Tijdens ons laatste event hebben we een aantal aanwezigen gevraagd met welke reden zij naar het festival gekomen. Deze ervaringen delen we graag met je:

Het is belangrijk om altijd tijd te maken om inspiratie op te doen.

Je kan wel altijd denken van oh ik moet door, ik moet door, Ik heb zoveel te doen, agenda is zo vol. Maar ik denk dat wanneer je tijd maakt voor inspiratie je  juist ook weer even aan het denken wordt gezet.

Ik merk dat er een uitdaging in digitalisering is

Omdat je in je dagelijkse bedrijfsvoering niet altijd voldoende actief en scherp bent om goed te kijken wat de huidige innovaties nu zijn.

Dit soort evenementen bezoek ik om bij te blijven, uitwisselen van informatie en te netwerken.

Ik raad zeker aan om dit soort events bij te wonen. Dat moet je gewoon af en toe doen!

De wereld is in verandering is en wij moeten veranderen. Niet alleen met techniek maar vooral ook op gebied van leiderschap.

Dat zijn mooie ingrediënten om mee terug te brengen naar ons bedrijf.

Het belang van verbinding: Verbonden zijn met de missie, met elkaar en met de technologie die ons werk ondersteunt.

Dit resoneert sterk met hoe we bij CAPE aan projecten werken. Het gaat over meer dan het implementeren van slimme oplossingen; het gaat over het opbouwen van betekenisvolle relaties.