Reviews

Ervaring van Joep Klaver

Mijn  motivatie om naar dit evenement toe te komen is om even goed verdiepend te kijken naar de vergezichten die vandaag geschetst worden.

Om vervolgens te kijken hoe je dat uiteindelijk weer kan vertalen naar je eigen organisatie. Dit om ook een stukje bewustwording te creëren binnen de organisatie en antwoord te vinden op de vraag: hoe gaan we nou in een hele organisatie anticiperen om uberhaupt aangehaakt te blijven bij alle ontwikkelingen die gaan komen?

Ik merk dat de uitdaging in digitalisering is omdat je in je dagelijkse bedrijfsvoering niet altijd voldoende actief en scherp bent om goed te kijken wat de huidige innovaties nu zijn.

En het inzicht wat ik hier vandaag heb meegekregen was voor mijzelf weer een hele mooie eye opener, Een stukje bewustwording dat je eigenlijk met name (Ik noem het maar de jonge honden) de jonge garde, in je organisatie veel meer een podium moet gegeven naast de senior en dat je daarin een dynamiek moet creëren om je organisatie verder te brengen.

Op deze manier kan je de versnelling pakken om zo op alle ontwikkelingen te kunnen anticiperen.

Wat heeft het je opgeleverd? 

Wat het mij heeft opgeleverd zijn de inzichten om de vertrouwde basis eigenlijk structureel te laten inspireren door de jonge garde en ook de innovatie van daarbuiten. Op deze manier je organisatie dusdanig te gaan inrichten dat je met teams aan de slag gaat en hiermee uiteindelijk die nieuwe kennis binnen te halen om zo structureel te kunnen blijven versnellen en te kunnen groeien.

Wat is volgens jou het belang van het Digital Business Festival? 

Het belang van een dag als deze is dat je even uit  je dagelijkse routine wordt getrokken en gewoon puur op een andere manier eventjes kijkt en geïnspireerd wordt. Wat gebeurt er in de wereld om ons heen? Welke kant gaat het op? En wat kan ik daar nu zelf uit oppikken om toe te passen in mijn eigen organisatie?

In mijn ogen is het belang van het bijwonen van het Digital Business Festival het volgende: De hele wereld om ons heen gaat alleen maar sneller en sneller en dat dat kan je niet alleen aan, daar heb je andere mensen, andere partijen voor nodig.

Samenwerkingen worden steeds belangrijker en een evenement als dit draagt daar gewoon hartstikke mooi aan bij.