Reviews

Ervaring van Rob Koole

Ik ben Rob Kolen, werkzaam voor finco energy en daar ben ik de groep IT manager.

De doorslag om hier te komen is om CAPE groep beter te leren kennen en ook de klanten die daarbij zitten om mijn netwerk wat vergoten.

Er lopen momenteel meerdere uitdagingen bij ons op het gebied van Digitalisering. Ik denk dat de wereld heel snel veranderd, wat ook konden zien in de keynote van Richard.

Wij zijn een bedrijf in groei en willen de volgende stap maken. En ik denk dat digitalisatie gewoon een hele belangrijke rol daarin speelt.

De volgende stap voor ons is: Het bedrijf is 10 jaar oud, en we willen ons nu vooral verder gaan ontwikkelen. Meer stappen zetten in de digitale wereld los van de fysieke energie

Hoe heb je de dag ervaren?

Ik heb vandaag ervaren als een leuke dag, wat nieuwe mensen leren kennen en een sessie van Richard van Hooijdonk. Het is altijd leuk om naar iemand te luisteren die wat jaren vooruit denkt. En wat brengt het? Het inzicht dat de wereld in verandering is en dat wij mee moeten veranderen. En vooral niet alleen om techniek maar ook ook op het gebied van leiderschap.

En ik denk dat dat mooie ingrediënten zijn om mee terug te brengen naar ons bedrijf.

Veranderingen in leiderschap is: om de verschillende generaties die d’r zijn in het bedrijf ook allemaal gezamenlijk te activeren en te kijken hoe je daar handen en voeten aan kan geven.

Wat is volgens jou het belang van het Digital Business Festival? 

Het belang van een dag als dit:  Het bedrijf te leren kennen (Carthago/CAPE). En dan vooral even in een andere context dan in de zakelijke context waar je al tijden zit.

Ik denk dat een event zoals dit bijdraagt aan eigenlijk de groei van t ecosysteem waar je zelf in zit. En wat ik daarmee bedoel: als bedrijf alleen kan je maar zoveel en dan samenwerken met bijvoorbeeld een CAPE of Carthago, dat dat helpt!

En nogmaal shet elkaar leren kennen op een andere manier. De meerwaarde die cape kan bieden is bijvoorbeeld ontwikkelingen in low code waar wij zelf niet de expertise in hebben.