Reviews

Ervaring van Victor de Graaff

Victor de Graaff is de oprichter van het bedrijf D-Data. We hebben hem tijdens zijn bezoek aan de eerste editie van het Digital Business Festival gevraagd wat zijn reden was om ons event te bezoeken en welke inzichten hij heeft opgedaan tijdens zijn bezoek: 

Ik ben Victor de Graaff, ik ben de oprichter van d data en ik heb in het verleden bij Carthago gewerkt en we werken veel samen met Cape. Ik was vooral benieuwd naar de keynote van Richard van Hooijdonk. Mijn hoofdzakelijke doel voor deze dag was vooral om inspiratie op te doen en bedrijven waar cape mee samenwerkt beter te leren kennen.

We lopen zelf niet zo zeer tegen uitdaging aan. Wij zijn degene die de uitdagingen oplossen. Wij zijn hiervoor een samenwerking met CAPE aangegaan om zoveel mogelijk van hun klanten te kunnen helpen dit tegen uitdagingen aanlopen omtrent data. Ik ben drie jaar geleden begonnen met D-Data met als doel om van ruwe data tot bruikbare inzichten te komen en op deze manier onze klanten te helpen met al hun data vraagstukken.

In de praktijk betekend dit: van ruwe data naar een datawarehouse, naar een power bi rapportage om op deze manier ook direct actie te kunnen ondernemen op de inzichten.

 

Hoe heb je de dag ervaren?

Ja, ik vond het hartstikke leuke dag. A: het was heel gezellig en B: de keynote van Richard aan het begin was heel erg inspirerend. En het spelen met de drones achteraf was ook erg leuk.

Het is  belangrijk om altijd tijd te maken om inspiratie op te doen.

Je kan wel altijd denken van oh ik moet door, ik moet door, Ik heb zoveel te doen, agenda is zo vol. Maar ik denk dat wanneer je tijd maakt voor inspiratie je  juist ook weer even aan het denken wordt gezet.