De CSRD digitalisatie

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een belangrijke stap richting transparantie en duurzaamheid in het bedrijfsleven. Maar wat betekent het precies voor jouw organisatie?

CAPE Groep organiseert binnenkort een webinar waarin we je alles uitleggen over CSRD-data, in begrijpbare taal en met een pragmatische aanpak.

Mis deze kans niet om je kennis bij te spijkeren en je organisatie klaar te stomen voor de toekomst!

Wanneer?

Datum: 3 Juli

Tijd: 11:00

Duur: 1 uur

Locatie: Online webinar

Wat is de CSRD?

De CSRD is een Europese richtlijn die bedrijven verplicht om hun impact op milieu, maatschappij en bestuur te rapporteren. Het doel is om transparantie te bevorderen en bedrijven te stimuleren om duurzamer te opereren. Tijdens ons webinar zullen we dieper ingaan op de inhoud van deze richtlijn en wat het precies betekent voor jouw organisatie.

Waarom is de CSRD Belangrijk?

Duurzaamheid is niet langer een keuze, maar een vereiste. Bedrijven die niet voldoen aan de CSRD-richtlijnen lopen het risico op sancties en reputatieschade. Bovendien zoeken steeds meer investeerders en klanten naar transparantie en duurzaamheid. Door deel te nemen aan ons webinar leer je hoe je aan deze eisen kunt voldoen en je bedrijf kunt positioneren als een leider in duurzaamheid.

Voor wie is dit webinar?

Ons webinar is bedoeld voor:

  • Sustainability officers
  • Compliance managers
  • Data managers
  • Bedrijfsleiders
  • Iedereen die meer wil weten over CSRD en duurzaamheidsrapportage

Meld je Nu Aan!

Mis deze kans niet om je organisatie klaar te stomen voor de toekomst. Meld je vandaag nog aan voor ons webinar en zorg dat je helemaal up-to-date bent met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en rapportage.

Claim je tickets

Tijdens alweer de vierde editie van het Digital Business Festival gaan we dieper in op de digitalisatie die nodig is rondom de CSRD.

Het doel van dit event is leren en inspireren hoe je deze transitie als organisatie vorm moet geven.

Datum: 3 Juli

Duur: 1 uur

Locatie: Online webinar

Mede mogelijk gemaakt door:

Laatste nieuws

Terugblik op ons CSRD event

Terugblik op ons CSRD event

Tijdens de tweede editie van het Digital Business Festival hebben wij samen met de aanwezigen de CSRD-richtlijnen verkent. Hierbij hebben we dankzij de presentaties van de aanwezige experts inzicht gekregen in wat nodig is binnen de hele keten. Het event heeft de...

Lees meer