De line-up voor het Digital Business Festival is bekend!

De line-up voor het Digital Business Festival is bekend! 26 September aanstaande neemt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk de bezoekers mee in zijn visie voor de toekomst tijdens zijn inspirende lezing. 

Vervolgens is er tijdens diverse workshops de mogelijkheid om zelf alvast in aanraking te komen met de behandelde thema’s. 

Na afloop is er tijdens de inspiration valley genoeg tijd om de opgedane indrukken te bespreken met de andere aanwezigen en bij te praten met de organisatoren: CAPE & Carthago ICT. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje & live muziek!

 

Zien we jou 26 september in Ede? 

De kaartverkoop is enorm snel gegaan en er is dan ook nog maar een beplekt aantal plaatsen over! Wil je beginnen met de digitale transformatie van jouw bedrijf? Of zit je er midden in? Dan wil je dit event niet missen!

Laatste nieuws

Terugblik op ons CSRD event

Terugblik op ons CSRD event

Tijdens de tweede editie van het Digital Business Festival hebben wij samen met de aanwezigen de CSRD-richtlijnen verkent. Hierbij hebben we dankzij de presentaties van de aanwezige experts inzicht gekregen in wat nodig is binnen de hele keten. Het event heeft de...

Lees meer