De line-up voor het Digital Business Festival is bekend!

De line-up voor het Digital Business Festival is bekend! 26 September aanstaande neemt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk de bezoekers mee in zijn visie voor de toekomst tijdens zijn inspirende lezing. 

Vervolgens is er tijdens diverse workshops de mogelijkheid om zelf alvast in aanraking te komen met de behandelde thema’s. 

Na afloop is er tijdens de inspiration valley genoeg tijd om de opgedane indrukken te bespreken met de andere aanwezigen en bij te praten met de organisatoren: CAPE & Carthago ICT. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje & live muziek!

 

Zien we jou 26 september in Ede? 

De kaartverkoop is enorm snel gegaan en er is dan ook nog maar een beplekt aantal plaatsen over! Wil je beginnen met de digitale transformatie van jouw bedrijf? Of zit je er midden in? Dan wil je dit event niet missen!

Laatste nieuws

Line-up DBF #2 bekend!

Line-up DBF #2 bekend!

Programma 14:00-14:30 inloop 14:30 – 15:15 – Rogier de Jager (FinCo Energies) Over scope 1,2,3 + reductie/compensatie van CO2 + hoe zij dit samen met CAPE Groep doen. 15:15-15:30 – uitloop/pauze 15:30-16:15 – Jan Pronk (Big Mile) Over tooling waarmee je CO2 uitstoot...

Lees meer
Aftermovie 2023

Aftermovie 2023

Samen met organisatoren CAPE Groep, Carthago ICT en de aanwezigen blikken wij terug op een geslaagde eerste editie van het Digital Business Festival in de Mauritskazerne te Ede.

Lees meer