Digital Business Festival 2023 zal op 26 september plaatsvinden in Ede

Save the Date – Digital Business Festival 2023 komt naar Ede!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Digital Business Festival 2023 eraan komt! Noteer alvast de datum – 26 september – want dit wil je niet missen. Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuwe en opwindende locatie: de Mauritskazerne in Ede.

Het Digital Business Festival is dé plek waar bedrijven worden meegenomen op een reis naar digitale transformatie. Het evenement is speciaal gericht op de zakelijke B2B-markt en heeft als doel organisaties te inspireren en informeren over de mogelijkheden en voordelen van digitale transformatie.

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten tijdens het Digital Business Festival 2023? Een dag vol inspiratie, inzichten en netwerkmogelijkheden! We hebben een indrukwekkende line-up van inspirerende sprekers samengesteld, die hun kennis en ervaringen zullen delen op het gebied van digitale transformatie. Of je nu een CEO, een manager of een ondernemer bent die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden, dit festival biedt waardevolle inzichten voor iedereen die betrokken is bij digitale strategieën en transformatieprojecten.

Een van de hoogtepunten van het Digital Business Festival is de Mauritskazerne in Ede. Deze historische locatie biedt een unieke setting voor ons evenement. Het combineert het erfgoed van de kazerne met moderne faciliteiten, waardoor een inspirerende en innovatieve omgeving ontstaat. We zijn ervan overtuigd dat de Mauritskazerne de perfecte plek is om de reis naar digitale transformatie te beginnen.

Naast de inspirerende sprekers en presentaties, biedt het festival ook volop gelegenheid om te netwerken. Je krijgt de kans om in contact te komen met gelijkgestemde professionals, potentiële partners en experts op het gebied van digitale transformatie. Het uitwisselen van ideeën en ervaringen met anderen kan waardevolle inzichten opleveren en nieuwe zakelijke kansen creëren.

De digitale transformatie

We begrijpen dat digitale transformatie een continu proces is en dat elk bedrijf zijn eigen unieke uitdagingen heeft. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het Digital Business Festival een divers programma biedt, met sessies en workshops die aansluiten bij verschillende aspecten van digitale transformatie. Of je nu meer wilt weten over cloudtechnologieën, data-analyse, e-commerce of cybersecurity, er is voor elk wat wils.

Binnenkort zullen we meer details delen over de sprekers, het volledige programma en hoe je je kunt registreren voor het Digital Business Festival 2023. Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates en nieuws over dit spannende evenement.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op 26 september in de Mauritskazerne in Ede. Samen zullen we de reis naar digitale transformatie verkennen en nieuwe horizonten ontdekken.

Tot ziens op het Digital Business Festival 2023!

Laatste nieuws

De CSRD digitalisatie

De CSRD digitalisatie

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een belangrijke stap richting transparantie en duurzaamheid in het bedrijfsleven. Maar wat betekent het precies voor jouw organisatie? CAPE Groep organiseert binnenkort een webinar waarin we je alles uitleggen...

Lees meer