Terugblik op ons Digitale Transformatie event

[EDE, Nederland – 27 september 2023] – Het Digital Business Festival, dat plaatsvond op 26 september in de Mauritskazerne te Ede, bracht een dag vol innovatie en inspiratie voor professionals in de digitale wereld. Het evenement werd gekenmerkt door een keynote-speech van de gerenommeerde futurist en trendwatcher, Richard van Hooijdonk,  en bood deelnemers workshops die hun kennis en inspiratie rondom de digitale transformatie enorm hebben verrijkt.

Het Digital Business Festival, dat wordt georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep, heeft zichzelf bewezen als een niet-te-missen evenement voor professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste digitale trends en technologieën. De dag begon met een warm welkom aan de enthousiaste deelnemers, waaronder professionals uit verschillende sectoren, bedrijfsleiders, en ondernemers.

Keynote Richard van Hooijdonk

Een van de hoogtepunten van de dag was de keynote-speech van Richard van Hooijdonk, een vooraanstaande expert op het gebied van technologie en digitale trends. Zijn inspirerende presentatie bood deelnemers een fascinerende blik op de toekomst van technologie en digitale innovatie, en inspireerde hen om nieuwe wegen in te slaan binnen hun organisaties.

Workshops

Naast de keynote-speech konden deelnemers kiezen uit een reeks boeiende workshops die verder stimuleerde na te denken over de digitale transformatie. Deze workshops werden geleid door experts uit verschillende vakgebieden en gaven deelnemers praktische inzichten en handvatten om de opgedane kennis in hun eigen organisaties toe te passen.

Ervaring van aanwezigen

Het Digital Business Festival ontving positieve feedback van de aanwezigen, die de dag prezen als een waardevolle ervaring vol kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden. De combinatie van inspirerende inzichten, boeiende sprekers en praktische workshops maakte van het evenement een succesvolle en leerzame dag.

“We zijn verheugd dat het Digital Business Festival dit jaar opnieuw een platform kon bieden voor professionals om hun kennis te vergroten en te netwerken,” aldus Rijk-Jan, marketeer van het Digital Business Festival Team. “De positieve reacties van deelnemers tonen aan dat de digitale transformatie in Nederland in volle gang is, en we zijn er trots op om hieraan bij te dragen.”

Het Digital Business Festival kijkt met tevredenheid terug op een geslaagde dag vol innovatie en inspiratie en kijkt ernaar uit om volgend jaar opnieuw professionals uit de digitale sector samen te brengen voor een dag vol inzichten en mogelijkheden.

Over het Digital Business Festival:

Het Digital Business Festival is initiatief van Carthago ICT en CAPE Groep. Dit jaarlijkse evenement brengt professionals uit verschillende sectoren samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie te verkennen. Het evenement biedt inspirerende sprekers, informatieve workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Laatste nieuws

Terugblik op ons CSRD event

Terugblik op ons CSRD event

Tijdens de tweede editie van het Digital Business Festival hebben wij samen met de aanwezigen de CSRD-richtlijnen verkent. Hierbij hebben we dankzij de presentaties van de aanwezige experts inzicht gekregen in wat nodig is binnen de hele keten. Het event heeft de...

Lees meer
Line-up DBF #2 bekend!

Line-up DBF #2 bekend!

Programma 14:00-14:30 inloop 14:30 – 15:15 – Rogier de Jager (FinCo Energies) Over scope 1,2,3 + reductie/compensatie van CO2 + hoe zij dit samen met CAPE Groep doen. 15:15-15:30 – uitloop/pauze 15:30-16:15 – Jan Pronk (Big Mile) Over tooling waarmee je CO2 uitstoot...

Lees meer