Over ons

Over Digital Business Festival

Futurize today for a smarter tomorrow.

Met onze jarenlange ervaring helpen wij bedrijven met hun digitale transformatie en de softwareontwikkeling die hierbij komt kijken. Onze gezamenlijke missie is het begeleiden van bedrijven op hun reis naar digitale volwassenheid, zodat ze kunnen floreren in de snel veranderende zakelijke omgeving.

Digital Business Festival is een initiatief van:

Waarom Digital Business?

De digitale revolutie heeft een enorme impact gehad op bedrijven en industrieën over de hele wereld. We organiseren het Digital Business Festival omdat we geloven dat digitale transformatie cruciaal is voor het succes en de groei van moderne organisaties. We zagen dat veel bedrijven worstelden met het omarmen van digitale technologieën en het benutten van de kansen die ze bieden.

Met onze expertise en passie voor innovatie wilden we bedrijven inspireren en begeleiden bij hun reis naar digitale volwassenheid. We wilden een brug slaan tussen traditionele bedrijfsmodellen en de snel evoluerende digitale wereld, om zo organisaties te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiënter te werken en waarde toe te voegen aan hun klanten.

Ons doel

Ons doel is duidelijk: we streven ernaar om de leidende kracht te zijn achter de digitale transformatie van Nederlandse bedrijven. We willen organisaties helpen om de mogelijkheden van digitale technologieën te benutten en hun concurrentiepositie te versterken in het tijdperk van technologische vooruitgang. We geloven dat digitale transformatie een continu proces is dat

diep geworteld moet zijn in de bedrijfscultuur. Door samen te werken met onze klanten, begrijpen we hun specifieke behoeften en uitdagingen. We ontwikkelen op maat gemaakte softwareoplossingen, bieden advies en begeleiding, en ondersteunen hen bij elke stap van hun digitale reis.

2023

Founded

60+

Bezoekers

Ede/Rotterdam

Festival locatie

Ons team

Het team van mensen en bedrijven die Digital Business Festival mogelijk maakt:

CAPE Groep

Partner

Carthago ICT

Partner

Janique

Marketeer

Rijk-Jan

Marketeer

Bernhard

Ambassador

Bart

Ambassador

Over Carthago ICT

Carthago ICT is een vooraanstaand softwareontwikkelaar gespecialiseerd in het realiseren van de digitale transformatie met haar  maatwerkoplossingen. Met ons team van experts helpen we organisaties om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te innoveren in de digitale wereld. We zijn gepassioneerd door technologie en streven ernaar om de nieuwste trends en ontwikkelingen toe te passen om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken.

Over CAPE Groep

CAPE Groep is uw partner voor het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen en ketensamenwerkingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het digitaliseren van ketensamenwerkingen voor transport en logistiek, supply chain, agrifood en slimme bouw, hebben we een diepgaand inzicht in complexe bedrijfsomgevingen. Onze consultants ontwikkelen en implementeren op maat gemaakte softwareoplossingen en slimme integraties tussen systemen om waarde toe