tickets

Claim je tickets

Tickets zijn vanaf nu GRATIS verkrijgbaar. Let op je ticket is persoonlijk, kom je met collega’s? Meld deze dan individueel aan.

mendix hoofdkantoor - csrd inspiratie event

Aan de slag met de CSRD data?

Laat je inspireren over de CSRD wetgeving en ontdek aan de hand van praktijk voorbeelden hoe data helpt bij het behalen van jouw CSRD doelstellingen.

CSRD Event

Locatie: Mendix HQ, Rotterdam

Datum: 21 maart

Tijd: 14:30 uur

Entree: Gratis

F.A.Q.

Dit is toch niet een middag gevuld met verkooppraatjes?

Zeker niet! We hebben er bewust voor gekozen inspirerende sprekers uit te nodigen die hun kennis komen delen. Hiermee willen we oprecht een kijkje in onze visie geven voor de toekomst, en voorkomen dat we alleen maar onze eigen producten aan het verkopen zijn.

Wat is het Digital Business Festival?

Het Digital Business Festival is een evenement dat gericht is op de zakelijke B2B-markt en bedrijven inspireert en informeert over digitale transformatie. Het biedt een platform waarop leiders en experts uit de industrie inzichten delen en best practices presenteren om bedrijven te helpen hun organisaties te digitaliseren.

Wanneer en waar vindt het festival plaats?

Het festival vindt plaats op 21 maart in Rotterdam. Meer details over het exacte tijdschema zijn te vinden op onze website.

Wie zou moeten deelnemen aan het festival?

Het festival is bedoeld voor C-level executives, ondernemers, managers en professionals die betrokken zijn bij digitale strategieën en transformatieprojecten binnen hun organisaties.

Laatste nieuws

Line-up DBF #2 bekend!

Programma 14:00-14:30 inloop 14:30 – 15:15 – Rogier de Jager (FinCo Energies) Over scope 1,2,3 + reductie/compensatie van CO2 + hoe zij dit samen...

Navigeren door de nieuwe europese CSRD wetgeving met CAPE & Carthago

Welkom terug bij het Digital Business Festival, hét platform waar digitale innovatie en zakelijke transformatie samenkomen. In onze voortdurende...

Aftermovie 2023

Samen met organisatoren CAPE Groep, Carthago ICT en de aanwezigen blikken wij terug op een geslaagde eerste editie van het Digital Business Festival in de Mauritskazerne te Ede.

Digital Business Festival blikt terug op een inspirerende dag vol innovatie en inzichten

[EDE, Nederland - 27 september 2023] - Het Digital Business Festival, dat plaatsvond op 26 september in de Mauritskazerne te Ede, bracht een dag vol...

De line-up voor het Digital Business Festival is bekend!

De line-up voor het Digital Business Festival is bekend! 26 September aanstaande neemt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk de bezoekers...

Digital Business Festival 2023 zal op 26 september plaatsvinden in Ede

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Digital Business Festival 2023 eraan komt! Noteer alvast de datum – 26 september – want dit wil je niet missen.

CAPE en Carthago organiseren samen hét event voor de digitale transformatie van Nederlandse bedrijven.

Vandaag kondigen wij met trots de lancering aan van het allereerste Digital Business Festival, een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie.