tickets

Claim je tickets

Tickets zijn vanaf nu GRATIS verkrijgbaar.

F.A.Q.

Dit is toch niet een middag gevuld met verkooppraatjes?

Zeker niet! We hebben er bewust voor gekozen inspirerende sprekers uit te nodigen die hun kennis komen delen. Hiermee willen we oprecht een kijkje in onze visie geven voor de toekomst, en voorkomen dat we alleen maar onze eigen producten aan het verkopen zijn.

Wat is het Digital Business Festival?

Het Digital Business Festival is een evenement dat gericht is op de zakelijke B2B-markt en bedrijven inspireert en informeert over digitale transformatie. Het biedt een platform waarop leiders en experts uit de industrie inzichten delen en best practices presenteren om bedrijven te helpen hun organisaties te digitaliseren.

Wanneer en waar vindt het festival plaats?

Het festival vindt plaats op 26 september in Ede. Meer details over de exacte locatie en het tijdschema zijn te vinden op onze website.

Wie zou moeten deelnemen aan het festival?

Het festival is bedoeld voor C-level executives, ondernemers, managers en professionals die betrokken zijn bij digitale strategieën en transformatieprojecten binnen hun organisaties.

Laatste nieuws

De line-up voor het Digital Business Festival is bekend!

De line-up voor het Digital Business Festival is bekend! 26 September aanstaande neemt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk de bezoekers...

Digital Business Festival 2023 zal op 26 september plaatsvinden in Ede

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Digital Business Festival 2023 eraan komt! Noteer alvast de datum – 26 september – want dit wil je niet missen.

CAPE en Carthago organiseren samen hét event voor de digitale transformatie van Nederlandse bedrijven.

Vandaag kondigen wij met trots de lancering aan van het allereerste Digital Business Festival, een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie.